iNSiDER Productions

Full Version: Bot stops working...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Every time I use bot after 2-3 hours it stops working and disconnect from it ... What's wrong with this programm?
yes me too bonus map keeps crashing after few hours or always say goto closed ship but it never shoot bot is full of bugs Sad
Hey there,
I recommend using some kind of clickbot that clicks every 10 seconds or so to keep your PC on for the Night
also for better performance I always clean my cache with CCleaner
Sometimes the Bot doesnt work perfectly for me too, it will say "goto closest ship" for 5 minutes but then usually for me it fixes itself.
You should maybe try downloading the latest version again and fix proxifier if u haven't done that already.

I dont think there is a better bot then SeaBot, everyone uses it.... trust me^^
I know that... I am using seabot about 6 months now... this is the second problem that I had 'till now with SeaBot... and I have set up my PC that it won't close automatically if no one uses it... I clean cache too ... I wait for this update maybe it will now work as it has to work ...
(07-01-2017, 01:34 PM)UpNexT[A] Wrote: [ -> ]Every time I use bot after 2-3 hours it stops working and disconnect from it ... What's wrong with this programm?

Do you have any antivirus? Try disabling it
(07-01-2017, 01:34 PM)UpNexT[A] Wrote: [ -> ]Every time I use bot after 2-3 hours it stops working and disconnect from it ... What's wrong with this programm?
me too. In my antivirus, Firewall and virus protection is disabled.